Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 18, 2019

Olemme lisänneet La promesse (remix Eurovision 2019), Per le strade una canzone ja Liebe triumphiert 60 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Emmanuel Moire, Eros Ramazzotti, tai Leijonakuningas 2 – Jylhäkallion ylpeys.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 11, 2019

Olemme lisänneet Happier (Stripped), Comme c'est bon ja Played-A-Live (The Bongo Song) 49 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Marshmello, Jenifer, tai Safri Duo.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 04, 2019

Olemme lisänneet The Royal Doulton Music Hall, Du warst jede Träne wert ja I Still Call Australia Home 42 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Maija Poppasen paluu, Daniela Alfinito, tai Peter Allen.

Miksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota improvisaatio harjoitussessioihin

Aikaisemmassa artikkelissa, puhuimme hyvistä tavoista ja toistoista, joista on laulajalle ja muusikolle hyötyä harjoitellessa. Totesimme, että on tärkeää harjoitella säännöllisesti, jolloin emme lykkää harjoituksia tuonnemmaksi. Improvisoidut harjoitussessiot ovat seuraava askel, tehdessäsi suunnitelmallista työtä musiikin teknisellä ja teoreettisella puolella. Kunhan olet päässyt nauttimaan ensimmäisten harjoitusten tuottamista hedelmistä, voit päästää luovuutesi valloilleen enemmän vapaamuotoisempien harjotteiden kanssa. Lue lisää, niin kerromme mistä oikein on kysymys.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 25, 2019

Olemme lisänneet La mujer del pelotero, Dragula ja Clavado en un bar 50 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Merenglass, Rob Zombie, tai Maná.

Arkistot