Miten luon kustomoidun taustan?

Miksauksen luominen
Jokaisen raidan oikealla puolella, käytä MUTE-painiketta tai kursoria muuttaaksesi äänenvoimakkuutta.

Ostoskoriin lisääminen ja säännöt
Klikkaa "Lisää taustaan" -painiketta ja jatka maksamaan tilauksesi. Jos sinulla on epäilys kustomoidun taustasi suhteen, voit muuttaa miksaustasi ostoskorisi MIX-painikkeella. Kun tilauksesi on hyväksytty, tiedoston lopullinen miksaus alkaa.

Lataa kustomoitu tausta
Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi MP3-tiedoston lopullinen miksaus saattaa kestää muutaman minuutin. Voit seurata tilaustasi Tiedostoni sivulla. Sitten voit ladata sen kuten minkä tahansa tiedoston.