En pysty lataamaan tiedostoja, mikä avuksi?

Kun maksutoiminto on hyväksytty, valitut laulut ovat ladattavissa sivulta: Minun tidostoni.
Muutama latausta helpottava vinkki:
  • Yritä ladata tiedosto manuaalisesti. Valitse ladattava tiedosto ja klikkaa "Lataa MP3", sitten klikkaa "Lataa tiedosto manuaalisesti".
  • Yritä sammuttaa käynnissä olevat virusohjelmat.
  • Jos käytät erikoisohjelmia, joilla lataus nopeutuu, sammuta nämä myös.
  • Suosittelemme että käytät MoZilla Firefox selainta, saat sen ilmaiseksi täältä. Tämä selain toimii hyvin lataussysteemimme kanssa.
Saatat olla kiinnostunut myös näistä...